Als studiebureau werken wij zowel aan de opstelling van nieuwe onderhoudsplanningen als aan de verbetering van bestaande onderhoudsprogramma’s (of onderhoudsfiches).

Onze toegevoegde waarde

In het kader van nieuwe projecten legt de aannemer ons de technische fiches van de installaties ter goedkeuring voor. Daarmee beschikken wij over een volledig beeld van de onderhoudsstappen en de periodiciteit van de onderhoudsprogramma’s die alle onderdelen van de installaties zullen moeten ondergaan.

Met deze bagage aan kennis heeft u de zekerheid dat uw installaties worden onderhouden volgens de vastgestelde protocollen.

Uw belang

Ons doel is om u het beste evenwicht te bieden tussen de kosten en de duurzaamheid van uw installaties. In onze optiek is het preventief onderhoud gericht is op:

  • De economische en / of technische levensduur van de installaties te maximaliseren;
  • Storingen en defecten te voorkomen;
  • Het rendement te optimaliseren;
  • Het comfort te verbeteren;
  • Gevaarlijke situaties te voorkomen.

Onze ervaring evenals onze onafhankelijkheid staan garant voor de optimalisatie van uw preventieve onderhoudsplanning. Het kan inderdaad verleidelijk zijn voor een onderhoudsfirma om een vereenvoudigde, goedkopere planning voor te stellen en de echter noodzakelijke werkzaamheden te beperken met als enig doel het contract binnen te halen door de offerteprijs te doen dalen.

Eenmaal uitgevoerd, wordt het uitgevoerd onderhoud door ons bureau gecontroleerd en goedgekeurd door middel van steekproeven. Het laat ons toe de kwaliteit van de dienstverlening te controleren of eventuele opmerkingen aan te kaarten vóór de goedkeuring van de facturatie.

Meer over preventief onderhoud ?